Malay tubers

Posted by wapeesnoot On August 08, 2011 5 umpatan


You tube Broadcast Yourself salah satu tempat tuk kite2 cari video2 cambest....bagi yang lelaki nilah tempat nak search video klip lagu2 cambest, nak carik tutorial sofware, tip-tip,ceramah agama dan macam2 lagi...
kalo yang pempuan lak..semestinye sibuk dengan kpopnyer..kahkah2..
ader gak yang carik menu masakan kowt xpun duk tengok iklan petronas..haha

Top Malaysian Youtubers


aku skunk nieh duk suka layan vlog2 org kat youtube...dah banyak dah skunk yang best2...kalo yang loghat utare tuh x laen x bukan kompem2 tengok yg Matluthfi90, Anwar Hadi ngan Aiman Azlan..kalo nk loghat ganu lak leh layan polkadot doughnut..kalo nak yang bahase standet..
layan r Maria Elena ke x pun afiq says dan banyak ag r...
yang penting ape yg dyeorang nk cakap lam vlog memang bagi kesan positif lar..lagi2 Mat luthfi pnye..
aku minat mamat nieh sebab dye punye simple tapi ader bende yg tersirat...
xcaye??
layan jer lar antara video2 dye...

Matluthfi90 - perihal bapa
 mesti demmm..mesti mcm demmm..

Matluthfi90-Judgmental
bajet cakap omputih lar tuuu..

kalo nk tengok yg lain klik jer kat name2 yg wane oren tuh...
layan video ainan tasneem pon k gak..hehe

5 umpatan:

SHUFFLE LUNATIC said...

AKU SKE MAT LUTFI GAK!KHAMIS NI AIMAN AZLAN DATANG UM BG CERAMAH KT STUDENT MBBS!JGN JELEZ EK!HUHU~

AimIe sAbri said...

yeker pompuan ngan kpopnyer??

wapeesnoot said...

achid- aiman azlan jer pun... ingatkan mohamad wafi datang tadi...kah3
aimie- ye la kowt...haha

Miss Syida Rusli said...

setakat muhamad wafi..dh naik mual aku asyik tgk muka kau..hee~

wapeesnoot said...

haha...aku pun same gak,,kah3.